Caves :: Пещерите в България :: Информация за Пещта

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Списък пещери | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Пещта

БФСп N: 0189

Обратно в заглавната страница на Пещта

Автор: evtik
10.03.2009
Картата е правена 1973 година.
Клуб: Спелеоклуб Мездра

Снимки: 14

Страници: 1 2 3 Следваща

 
Добавете своя снимка за Пещта
 

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

dzver12.03.09
Знам, че съществуват различни конфликти в пещерните общества и доста си изпатих през 2005-6 година, когато месеци работа за малко да се изпарят, след като Хинко реши, че правя сайта, за да изкарвам пари от трафик и започна да ме дискредитира пред много от хората, които помагаха тогава.

От тогава бягам от лични отношения в този и други сайтове и по никакъв начин не изразявам пристрастия :-) Като се опитваме да се държим на ниво и нещата работят.

Моля да ме извините, ако и в моите думи е имало нещо обидно. Сигурен съм, че Иво Тачев не е написал коментара си като израз на лично отношение.

Целите ни всъщност са еднакви и аз и всички останали потребители на caves сме благодарни и на вас и на Иво Тачев за споделяната тук информация.

ip: 194.12.240.*

evtik - нерегистриран11.03.09
относно последните коментари
Г-н Николов,
Позволявам си да отговоря на поставените във Вашияти на г-н Тачев коментари относно картата. За самата пещера след посещението аз съм говорил с г-н Трифон Даалиев и без изрично да съм го питал за разрешение за поставяне на картата,предполагм че той няма да е против. Още повече когато се касае за чистосърдечни опити да се поставят снимки и GPS координати заедно с карти на пещерите каквато е и насоката в усилията проявявани напоследък от БФСЛ. Нищо комерсиално или пък с други помисли...Що се отнася до Иво Тачев ...уважавам този човек като име срещано във форумите и един от активните дейци на федерацията, но ми е интересно от каква позиция си присвоява правото да определя кой какво право има и да бъде съдник на другите..доколкото мога да чета той не е сред авторите на тази карта за да претендира за право на глас по този въпрос. Напомня ми за съжаление за Хинко-друг човек с когото се познавам само по разговори по телефона и който също меко казано "странни" разбирания за това какво трябва да представлява един сайт. Нека такива хора да не се опитват да ограничават истинки пристрастените към идеите за опознаване и опазване на пещерите и това богатство да бъде достояние на всички желаещи да видят и се запознаят с тези природни красоти...защото който има нечисти намерения и руши пещери, той ще го направи дори въпреки нашето несъгласие. Едва ли криворазбраната конспирация ще е от голяма полза в тази насока..

ip: 213.145.105.*

dzver11.03.09
Може би е удачно, ако е изобщо възможно авторът да бъде намерен и попитан за съгласие. В конкретния случай, с карта на 36 години, това може да представлява много сериозен проблем.

ip: 194.12.240.*

Коментар към снимката. Моля ползвайте кирилица.
Тема:
Автор:

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 3 милисекунди, изпълнени 6 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.