Caves :: Пещерите в България :: Информация за Змейова дупка

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Списък пещери | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Змейова дупка

БФСп N: 1355

Снимки: 142

Страници: Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28 29 Следваща

 
Добавете своя снимка за Змейова дупка
 

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

dzver - нерегистриран21.09.10
Ще го направая така като има снимки от 2 различни човека в 1 ден да
излиза последната на всеки по отделно, за да няма подозрения в
"затапване".

ip: 78.90.87.*

ceco20.09.10
Каква е истината?
Диане, бъркаш понятията. Затапване е когато с две или повече снимки изместиш от 1-ва страница качените скоро преди това снимки от друга дупка. Никого не съм затапвал, защото, както отбелязах и преди, качвам САМО ПО 1 снимка, когато преди мен има качени две от една и съща дупка. Така едната пак си остава на 1-ва страница, като кликнеш на нея се вижда и другата, дори 5 поредни от същата дупка! Как можеш да говориш, че съм те затапил с входа на Еменската на 15.09, когато на същия ден си качил 4, всичките от Змейова - едната си ти стоеше пак на 1-ва, като кликнеш на нея - ето ти ги и останалите 4! Затапването е от твоя страна на следващия ден, когато сипна нови 4 от сериала, в резултат - два линка на 1-ва към Змейовата и нито един към Еменската, следователно и към моята снимка. Ето ти сухата статистика от последните 2 страници в галерията:

12.09 - затапваш на olif от предния ден;
15.09 - ти пускаш 4, аз пускам 1 от Еменската (няма затапване);
16.09 - затапваш моята от Еменската;
18.09 - konov44 те затапва с 4 от Мандрата, аз пускам 1 от Проходна (без да го затапвам);
19.09 - затапваш мен и konov44;
19.09 - затапват те с 4 от Ланджовска дупка, аз пускам 1 от Дедовата;
20.09 - затапваш ме с 3, аз пускам 1 от Дедовата; kurshuma_8 те затапва с Топля.

Ами сега: нямаш снимка на 1-ва, но 5 поста от тази дискусия ...?!
Можеш вече да сипваш следващата порция от Змейова, ако смяташ, че и след тези постове не ти е достатъчно добре експонирана серията (направо си е преекспонирана според мен)! Аз приключвам вече с тази тема, защото взе да издребнява спора и се измести много темата от първоначалната ми мисъл. А тя бе просто един апел да погледнеш малко по-самокритично на всичко, което качваш тук, и да се отнасяш по-толерантно към качваните от другите потребители снимки. Наздраве!

ip: 195.96.224.*

danailspeleo20.09.10
Това не е лично
Хайде да не се превръща сайта в панаир. Тук свободно всеки може да пуска колкото си иска снимки. Дзвер го каза точно и ясно, място има и още нещо това е хубавото на сайта, че не е изложба и всеки може да качва колкото си иска снимки, ако беше обратното щеше да има правила за това какви снимки да се качат. Моля по-можещите и по-ходилите да не превръщат сайта във ФОТОФОРУМ, и да не се заяждат с хората постоянно качващи снимки. Никой няма интерес от това да се случва.

ip: 212.43.57.*

Dian Dinev20.09.10
Това не е лично до Цецо
Не мисля да споря но да погледнем към близката статистика:

На 07.09.2010 г. снимки е пускал Евтик. Аз не съм пускал нищо. Ако тия снимки ги бях пуснал аз, щях да се съглася за семейния албум, но може би нямаше и да мога, щото сигурно щяхте да сте ми извадили вече очите. Защо ли не съм пуснал после и аз нещо?

На 08, 09 и 10.09.2010 г. само аз.

На 11.09.2010 г. е качвал Олиф. Много хубави, но и семейни. Гледай ти пропуснал съм да го затапя.

На 12, 13 и 14.09.2010 г. само аз.

На 15.09.2010 г. пак аз, но Цецо ме затапил, гледам с входа на Еменската. Много хубава снимка, качеството също.

На 16 и 17.09.2010 г. само аз.

На 18.09.2010 г. аз, затапен от Конов44 и Цецо.

На 19.09.2010 г. пак аз и Цецо след мен.

Колко е хубаво да пишем истини нали?

Сега да ви кажа на всички. От край време се заяждате с мен. Кой ме познава, кой не, все аз съм му виновен. Един от първите съм дето пусках снимки и в двата сайта, изядохте ме. Що съм нямал каска, ама малко дете съм снимал в пещерата, ама обем нямало, ама от незнам си какъв ъгъл съм го снимал, че и два пъти, лице се виждало на снимката, пък било позволено само силует. Ами това е. Толкова мога аз. Дайте да видим и вие какво можете и сте направили пък тогава критикувайте. Аз с каквото мога помагам. Който е голям и по-голям да направи повече. Исках координати да пускам, забранихте ми. Не можело, щели да разбият пещерите. Те преди нас ги намират, ама айде.
Ако някой има претенции към мен да ми пише на grupa_d4@abv.bg и да ме покани някъде. Да се видим ние на живо кой какъв е и да не бързаме да се категоризираме без да се познаваме. Много ще се радвам да науча нещо ново и на никой няма да съм в тежест, но не ми пишете „врели-некипели”.

ip: 95.42.176.*

ceco20.09.10
Re: Dian Dinev
Дияне, ходил съм доста по пещери и имам значително повече пещерни снимки от теб (включително и от Змейова, но бъди спокоен - няма да ти разводнявам сапунения сериал, приоритет са ми новите или малко познати дупки). Това, обаче, не ми дава повод да ги изсипвам на камари, както ти правиш, или да затрупвам с тях де що видя нещо различно на първа страница - това си е твой патент! Направи го и тази сутрин: бях пуснал една моя снимка от Дедова дупка, за която не си и чувал може би. Ха сети се защо една ... скоро бяха качени няколко интересни снимки от друг човек, в такива случаи почти винаги съм действал така - толерантността го изисква. А ти какво направи: 'О, не, никакви нови дупки (дрън - още 3 снимки от Змейова) - сапунката продължава, не си мислете че съм свършил, това ще се гледа сега, нищо друго!' Та, ако съдим по делата ти, Дияне (а те са най-важното, не приказките) ... доста безпардонен си станал, не зачиташ нищо друго, освен собственото си мнение и снимки!

За маниера ти да затъпкваш чужди снимки щом ги видиш на 1-ва страница стана дума и преди година, когато друг потребител се оплака, че го правиш редовно. Не се намесих тогава (мислех си, неволно е било, ще се поправиш след забележката - нищо подобно). Продължаваш си в същия дух, по-демонстративно и от преди!

А къде си видял 50 поредни мои снимки от една пещера? - и това е твой патент! Като не можем с качество, да трупаме количество поне, и в статистиките начело да сме! Добре се справяш - похвали те и Дзвера: хиляди снимки, милиони посещения - браво, браво, преизпълни плана за петилетката, работиш вече за следващата. Дерзай, щом те влече ... и успех!

Пък аз ще пробвам още веднъж с една скромна снимчица ... дали си разбрал нещо от този наш разговор ;)

ip: 195.96.224.*

dzver20.09.10
http://cavesbg.com/forum.php?action=addanswer&topic_id=69&cat_id=4

ip: 194.12.241.*

dzver20.09.10
На мен ми е приятно да разглеждам снимки и така като гледам статистиките
на потребление, има много хора влизат редовно, за да правят същото -
снимките на Диан са разгледани милиони пъти.

Опасност от "задръстване" няма.

ip: 194.12.241.*

Dian Dinev20.09.10
Не затлачвайте сайта с такива "сапунени сериали"!
Какво ти пречат моите снимки? Имаш права пълни, така че като нещо не ти харесва го чисти. И без това има доста глупости, най вече написани. Винаги като разглеждам сайта пускам по нещо и не мисля, че е лошо. Пиши ми на пощата, знаеш я, щото така и ти влизаш в групата на "ударниците".

ip: 95.42.158.*

ceco20.09.10
Не затлачвайте сайта с такива "сапунени сериали"!
Диане, моите уважения, но този твой "сериал" от снимки край няма ли?! Поснимал си, види се, доста (на килограм ;) , обаче всичко ли тук трябва да "отчетеш"? 'Ето една - добре, а тук малко съм се преместил (не е същата) - значи, и нея качваме, я това малко по-отблизо, я сега малко по-отдалеч, тия сталактити да не забравя, и тия (макар и почти същите) ... То и семеен албум да си прави човек, пак подбира, не качва всичко ... но идеята на този сайт е съвсем друга, да не я опорочаваме!

Не виждам рационален елемент в този неистов стремеж да се трупат все повече и повече снимки без кой знае каква иформативна или художествена стойност. От "ударници" като теб, скоро сайта ще се задръсти с безлични, еднотипни или повтарящи се снимки!

ip: 195.96.224.*

Коментар към снимката. Моля ползвайте кирилица.
Тема:
Автор:

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 5 милисекунди, изпълнени 6 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.