Caves :: Пещерите в България :: Информация за Орлова чука

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Списък пещери | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Орлова чука

БФСп N: 0103

Обратно в заглавната страница на Орлова чука

obrazovanie

Автор: mimito93
06.09.2006
Снимката е правена 2006 година.

Снимки: 49

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща
Купчина гуано
Брожение в прилепната колония
През Малкото срутище
Вложени кубета

 
Добавете своя снимка за Орлова чука
 

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

dzver12.09.06
За форум
Може да има форум, въпросът е има ли смисъл... в екстремно и спелео-бг се пише съвсем малко и поне половината теми са неприятни.

ip: 194.12.240.*

Туристунгер - нерегистриран07.09.06
Ми и моите се трият. И правилно!
danailspeleo, припознавам мене си под "разни хора", гаврещи се с положението на Душника. "Коцето от Загъженье" съм в изтритата тема. Загъжене е старата Добравица (от гъз иде), а почти всички села в Понор планина имат нежен мягкий знак в имената по отколешен стил: Брезье, Заселье, Заногье..(справка: И. Вазов и Л. Прекрутов). Признавам, весело ми стана - дама от Брезе рекла, че пещерата е към тях и свирепо и нервирано й е заповядано да учи география (с три удивителни накрая:). Тя пък взела, че отговорила и боя настана, тупкат сърца ни - десятый наш десантный батальон в битка за Душника:).
Съжалявам, брате за долната и мерзка гавра, че пещерата е към Загъженье:(.
Поздрави и наздраве,
Т-гер

ip: 195.96.252.*

divan07.09.06
Защо не се направи един форум?
В който да може да се задават въпрси без да е нужно това да става в сайта. Там всеки може да пита и знаещия и незнаещия най вече. То ясно, че има доста пещерни форуми, но един към сайта ще е полезен. А тука въпроси започват да задават все повече непещерняци или хора, които ходят само по осветени дупки. Има безплатни форуми, които се поддържат лесно.

ip: 82.199.215.*

danailspeleo07.09.06
Защо ми се трият постове?
Здравей divan. Аз поемам отговорността за изтритите ти постове. Просто в дадени случаи прекаляваш и пишеш неща за които нямаш достатъчно знания явно. За Врелото да стигнеш до определени части а и понякога в самото начало на пещерата е нужно въже. За другите неща които съм ти изтрил просто прекаляваш с усмиването на чужд труд. На никой нямя дя му е приятно при наличие на такива коментари. Всеки има право да си коментира и аз не съм човекът, който може да забранява това, но съгласи се дали тези хора биха публикували снимки ипи постове след подобни пиперливи коментари, тип твойте. За това се замисли. Пишело се какви ли не глупости. Ами хайде всички да пишем глупости и да съсипем този уникален сайт. ВСЕКИ СИ ИМА ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ АМА ХАЙДЕ ДА УВАЖАВАМЕ ЧУЖДИЯ ТРУД И НАЙ-ВЕЧЕ ВЪПРОСИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ. Спомням си и ти задаваше подобни и никак не ти беше приятно, когато разни СВЕТНЕТИ спелеолози ти отговаряха по начина както ти правиш сига. Помисли си. Дискусията за Душника я изтрих, защото наистина стана бизумна и разни хора взеха да се гаврат с местонахождението на пещерата. Просто няма смисъл от това.

ip: 88.203.254.*

divan07.09.06
Защо ми се трият постове?
Това е някакво безобразие. Тук се качват какви ли не глупости и се пишат такива!

ip: 82.199.215.*

Коментар към снимката. Моля ползвайте кирилица.
Тема:
Автор:

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 4 милисекунди, изпълнени 6 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.