Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

ivotachev - Цаконска пещ13.03.09
До скорошна среща!
Ще се радвам да се видим на живо и да се запознаем. Дейността, която описвате, е точно това, което според мен би трябвало да върши всеки пещерен клуб в близките си райони. А отдавна си говорим със Здравеца и се глася да се запозная по-обстойно и в работна обстановка с пещерите близо до Мездра, та ще е хубаво, ако замислим нещо съвместно. Пък и навремето като клубове бяхме адаши, ама после направиха имената на юридическите лица в регистъра да са уникални за цялата страна.
До скоро!

ip: 93.152.152.*

ivotachev - Цаконска пещ12.03.09
Не знам с какво предизвиках такава реакция
Аз само попитах, наистина ме интересува. Мисля, че сайтът е затова и всеки може да задава въпроси - примери бол и всякакви, за много от пещерите и от няколко години вече. Отговор така и не получих, а вместо това дълги словесни обвинения и квалификации от непознат колега. Учуден съм, защото в двата ми коментара към тази и на Пещта карти всъщност няма никакъв коментар и вероятно бъркате с чужди коментари, за да си вадите каквито и да било изводи за менторство и т.н.
Хвала за приноса за тази карта и за изследването на пещерата!
Познавам авторите и на двете карти, ще ги попитам тях, не е проблем.
Доколкото мога да схвана, наричате "хинковщина" нещо, което се казва "Правилник за поддържане и ползване на ГКП" (съкратено) на БФСп и, понеже сте член на клуб в БФСп, би трябвало да имате понятие за това и какво пише в него. За този сайт тези правила не важат, но засега се спазва подобно поведение, за да не го поставяме в уязвима ситуация относно авторски права и евентуално предявяване на претенции, което би било пагубно за сайта - а предполагам, че всички ние - потребителите му - държим да го има. А изразът "клубът притежава карта" не ми е ясен, но няма значение.

ip: 93.152.152.*

<< Предна страница <<

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.03 секунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.