Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

Явор - нерегистриран - Снежанка28.08.10
Кво искате бе хора-тва е България.....Миналата седмица заведох там приятели от Германия,които ми бяха на гости и.....о,свещена простота-тая неандерталка направо ни разби!Видях се в чудо бред недоумяващите ми приятели.Как да обясниш на един цивилизован човек,че на може да запали цигара,понеже е забранено,но същия този бизон,който е закачил забранителните табели с цялата си наглост седи разкрачена като хулиган и.....ПУШИ!Гледа ни сякаш сме престъпници,а на всеки наш въпрос-"Има си лекция вътре".Съвършенно арогантно поведение!Не може да зимаш парите на хората,а да се държиш с тях по подобен начин!Толкова бях възмутен и засрамен пред приятелите си.БТС ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!!!!!!!!!!!!!!!

ip: 87.118.166.*

К.Димов - нерегистриран - Снежанка25.08.10
Тая екскурзоводка е станала по-голяма атракция от самата пещера.Колко жалко...Хората,от които зависи да вземат мерки по въпроса,защото в противен случай вредят не само на собствените си интереси,а на красотите на България и на родолюбивите посетители,който не са се дръпнали от другия край на страната за да търпят арогантното поведение на самозабравилата се и вживяла се в ролята на командир сприхава госпожа!

ip: 87.118.166.*

Toni - нерегистриран - Снежанка24.08.10
bezobrazie
Potresen,otvraten,izumen a bqh i vbesen.....taq tupa svinq-slonicata"gid" e za edin zdrav hubav boi!

ip: 87.118.166.*

Живко - нерегистриран - Снежанка13.08.10
снежанка
Преди няколко дни посетихме пещерата и се уверихме колко е красива.Няма по-хубава от нея в цяла България.Изкачихме пътеката за 20,а не 40 мин. както е указано в табелата на паркинга.Самата пътека не е тръдна,но деневилацията е по-голяма.Горе ни посрещна не особено дръжелюбно една доста пълна госпожа,навъсена и с цигара в ръка.Отговори ни сопнато на няколко наши въпроси.Но явно вече си беше намерила жертви,защото вече спореше и се караше на други посетители.После излезе екскурзоводът с група от пещерата,та от него съвсем човешки се осведомихме.Но оказа се за наше съжаление,че именно навъсената госпожа,ще разкарва нас.Говори с такъв патос,че все едно рецитира Шипченската епопея на 3-ти март.:))Тази госпожа,ако работеше някъде на гише или каса с тоя заядлив нрав и кавгаджийски тон,отдавна да е изхвърчала.

ip: 87.118.166.*

В.Генов - нерегистриран - Снежанка29.07.10
снежанка
Ние сме много доволни от посещението си.Действително нас ни разведе едно момче,а не прословутата госпожа.Явно сме имали късмет:) Но найстина той се държа много любезно и може да поднесем само адмирациите си към него.Що се отнася до пещерата-много е красива-когато слизаш надоло по стълбите ти се струва,че навлизаш в един нереален,приказен свят.

ip: 87.118.166.*

аз - нерегистриран - Снежанка11.06.10
снежанка
Пещерата е наистина много красива!!! Влиза се от 10 до 17 часа на всеки час и 15 мин. и е без почивен ден. Не се плашете от пътеката до пещерата-не е толкова дълга и трудна :) Да,екскурзоводката е доста сопната и арогантна....обаче нас ни разведе момчето екскурзовод(и слава богу). Беше много внимателен и мил(много се радвам на такива млади хора),а не като госпожата,която все едно тя на нас ще плаща,че сме отишли,а не ние на нея...Но определено пещерата е силно впечатляваща! Посетете я,струва си :)

ip: 87.118.166.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.87 секунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адреси: www.cavesbg.com и caves.4at.info.