Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

delianjekov - Дяволското гърло11.06.07
До колкото помня наблизо има хижа "Триградски скали". Миналата година нощувката беше 10лв. Хубаво е да се запазят предварително места, защото тогава леглата бяха дефицит. И все пак условията там не са добри. Ние спахме в Триград в частен дом. Нямаше екстри, но поне беше приветливо и значително по-хигиенично от хижата.

ip: 85.91.133.*

delianjekov - Темната дупка11.06.07
Какво разбираш под туристическа част? Ако това е разходка до Жеково езеро и водопада, след което излизане през изкуствената галерия, то отговорът на въпроса на Ласи е - да, подходяща е, стига да сте внимателни. Наложително е всеки да има самостоятелно осветление, като е хубаво да имате и резервно. В тези части е сухо, освен при много високи води. Не бих казал, че маршрута е за над 1 час, освен ако не спирате да почивате на всеки метър. Препоръчително е да известите някого преди влизането, който да може да реагира ако не му се обадите отново в уречено от вас време след благополучното ви излизане. Успех. И пазете пещерите чисти.

ip: 85.91.133.*

delianjekov - Духлата17.02.06
Уууууууу!
Крайно време е пещерното дело да стане спорт за хора с малко повече умствен багаж. Поно в началото когато започнах да се интересувам, а все още не бях видял хора като Емо си мислех, бреййй, екстремен спорт, различен от другите, тук хората трябва да са по-различни от кухоглавите футболисти. Но уви! Емооо! Вземи си промий мозъка и започни да пълниш кратуната начисто! Току виж ти дошъл акъла на дърти години.

ip: 85.91.133.*

delianjekov - Темната дупка17.02.06
Каква фурна бре?
Каква фурна ви гони бе хора? Поне аз не помня там да е толкова широко, освен от преди 2 месеца скалата да се е "свила" и да е отворила фурната "широко" за да не се цапат добре облечените туристи.

ip: 85.91.133.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.24 секунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адреси: www.cavesbg.com и caves.4at.info.