Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

Снежана Кукунджиева - нерегистриран - Ягодинска пещера27.11.13
Ягодинска пещера
Здравейте, г-н Борисов
Мисля, че знаете - туристическият маршрут в Ягодинската пещера е най- дългият в България. Лесно е да се сравнят цените, а защо не сравнявате времето, за което тя се разглежда и информацията, която получавате за тези 45-50 мин.А що се отнася за това, че не сте получили билет- това си е ваша грешка. При такива случаи се реагира на момента. Иначе няма как да се докаже, че не сте получили билет. Може пък умишлено да го правите с цел злепоставяне на човека, който ви е таксувал. Има всякакви хора!!! Г-н Генчев е спелеолог от 4-десетилетия, участвал в проучването на целия Родопски карст, както и на обекти в други страни и е наясно как трябва да се стопанисват и опазват такива обекти и Околната среда като цяло. По отношение на реакцията на колегите при споменаването на името на Сергей Генчев - Сигурна съм, че това е реакция от завист, ако НАИСТИНА има такава. Г-н Генчев се е доказал в годините като коректен колега, добър организатор,отговорен човек, който прави всичко възможно за опазване на природното богатство.Често при него идват колеги от други благоустроени пещери за съвети и помощ. Това е доказателство, че го ценят и уважават.Относно снимките в диска - В цената на диска се включват само снимките от пещерата. Какво лошо има, че УС на дружеството е разрешил да се сложата 2 снимки и от моята къща. Та аз съм член на това дружество от самото му създаване и от много години работник на обект Ягодинска пещера. Нямам ли право на малка привилегия? Искам да ви Успокоя,че снимките на моята къща са премахнати в новата партида дискове много време преди вие да направите тази забележка във форума. И накрая Ви БЛАГОДАРЯ за оценката на моята беседа. Давам всичко от себе си посетителите да останат доволни.

ip: 84.54.185.*

ИМИ - нерегистриран - Извора на Кастракли17.01.10
В цялата галактика само на едно място има такава красота-погледнете горе ^ .

ip: 84.54.185.*

ИМИ - нерегистриран - Извора на Кастракли17.01.10
Поздравявам автора на тази снимка.Намерил е най точното зъглавие.Посетил съм почти всички известни пещери в България,включително и Леденика.В тази пещера "Изворът на Кастракли" не съм бил защото не знаех че съществува въобще.Когато става въпрос за красота и гледаме тази снимка редно е наистина да замълчим,да затаим дъх и да оставим очите ни да се радват на този шедьовър на природата.

ip: 84.54.185.*

ИМИ - нерегистриран - Извора на Кастракли17.01.10
Пред тези сладоледи няма как да не ти замръзне погледа.Евалла на майката природа.

ip: 84.54.185.*

Група Д4 - Д. Динев - нерегистриран - Светата вода12.04.07
Света вода
Много ефектно!

ip: 84.54.185.*

Група Д4 - Д. Динев - нерегистриран - Голямата въпа14.07.05
К. Стоичков
Не знам точно какъв вид са. Бяха близо до входа, но дневната светлина вече не се виждаше. Стояха на стената на галерията, т.к. по дъното се стичаше вода от дъждовете.

ip: 84.54.185.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.03 секунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адреси: www.cavesbg.com и caves.4at.info.