Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

Тони - нерегистриран - Деветашката пещера27.05.14
Деветашка пещера
Едно от най красивите места в България !! Трябва да се види ! Пътят е добър , от селото се стига много лесно , има табели на всякъде .

ip: 91.191.219.*

Тони - нерегистриран - Съева дупка27.05.14
Съева дупка
Посетихме пещерата на 24.05.2014 . Пътят е нормален, асфалтиран до самата пещера , има табели с указания .Има достатъчно голям паркинг за около 30-40 коли , плаща се такса .Персоналът е ОК , но има още какво да се желае като обслужване .Неприятно впечатление прави забраната за снимки ,която типично по български е формална. Какво в Ягодинската , така и в Съева дупка се опитват да си пробутат дисковете със снимки тип Направи си сам . Разбирам желанието да се печелят пари , но не мисля че това е начина ! Дискът струва 3 лв , по добре да събират тези пари като такса и всеки да си снима сам , макар че не виждам пък и защо ще се събират пари точно за снимане . В другите пешери , в които съм ходил можеше да се снима свободно колкото и както си искам.Специално в Съева дупка дали ще снимаш вътре зависи от настроението на екскурзовода .....много жалко , всичко в България е на този принцип , правила не се спазват . Споделям буквално случката с нас - попитахме на касата дали се снима , казаха ни НЕ , показаха ни някаква лепенка от типа Снимането забранено ,през цялото време не снимахме , на края екскурзовода каза : Хайде сега,който иска да си направи няколко снимки преди да излезем за спомен ?!?!?!?!?! Такава тъпотия само в България може да има !
П.С. Пещерата е красива , бяха ни казали , че е по красива от Ягодинската , на мен лично ми хареса повече Ягодинската , някак си по впечатляваща е и по добре осветена .

ip: 91.191.219.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 22 милисекунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.