Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

desi.r - Деветашката пещера31.03.12
Това място е феноменално, невероятно е. Естествено - би било още по- приятно без намесата на "добросъвестни граждани". Още дървената табелка - стрелка към пещерата, която е на острия завой към с. Деветаки, беше обърната от някой такъв в грешна посока. Като слязохме долу до входа се натъкнахме на огромни купчини смет, да не говорим и за гледката към строящият се мост. Но да се надяваме, че скоро това прекрасно място ще изглежда такова, каквото всъщност е!

ip: 89.253.164.*

desi.r - Орлова чука31.03.12
През изминалото лято посетихме пещерата и въпреки че няма много образувания (като пещерите е Родопите например), останахме очаровани. Много е интересно, интересни са и нещата, които чухме от екскурзовода.

ip: 89.253.164.*

desi.r - Ухловица31.03.12
Въпреки, че винаги изплезваме езици, докато се изкачим до входа на пещерата, когато влезем вътре забравяме това и за пореден път се удивляваме от красотата пред очите ни. Страхотна пещера, много е интересно. Ако ходите в това прекрасно кътче на България - не пропускайте да разгледате "Ухловица"

ip: 89.253.164.*

desi.r - Ягодинска пещера31.03.12
Ягодинската пещера е сред най- внушителните и красиви пещери в България- с невероятни и причудливи форми. Осветеният маршрут е много добре поддържан и лесно достъпен за всички туристи. Влизала съм няколко пъти с различни екскурзоводи и беседата винаги е много интересна. Оказа се, че неосветеният маршрут си е истинко изпитание и невероятно преживяване, много вдига адреналина. Препоръчвам го на приключенски настроените. Не бива да се пропуска и другата атракция в близост до пещерата - площадката "Орлово око" - разкрива се невероятна гледка от тази височина
С благодарност към ТД "Родопея" за полаганото старание

ip: 89.253.164.*

desi.r - Съева дупка31.03.12
Бяхме там през 2011 г. Много е хубава пещарата, с много хубави образувания! Заслужава си да се види!

ip: 89.253.164.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.03 секунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.