Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

Poznat na Zm. - Змеюва дупка02.08.09
Змеюва дупка
Най-интересното е, че вътре има голяма фигура на Змей, който е покрит /облепен/ със златни монети вместо люспи. Това е в една тайна зала, малко хора я знаят. И повечето люспи /монети/ по змея са си още на мястото. Ако някой измъкне монета от тялото на змея, го настига проклятие! Трябва да се вземат само тези, които сами са паднали на пода! :)

ip: 87.120.227.*

Poznat na Zm - Змеюва дупка02.08.09
Змеюва дупка
Най-интересното е, че вътре има голяма фигура на Змей, който е покрит /облепен/ със златни монети вместо люспи. Това е в една тайна зала, малко хора я знаят. И повечето люспи /монети/ по змея са си още на мястото. Ако някой измъкне монета от тялото на змея, го настига проклятие! Трябва да се вземат само тези, които сами са паднали на пода!

ip: 87.120.227.*

нерегистриран - нерегистриран - Змеюва дупка01.08.09
Змеюва дупка
Особеното е, че златните монети са налепени върхе голям змей и представляват люспите му, като плочици. /а змеят има много люспи/.

ip: 87.120.227.*

Радо - нерегистриран - Орлова чука24.10.07
Посещение на пещерата
Пещерата се стопанисва отчастно лице,жената която отговаря за пускането на групи в пещерасе казва Мария прес повечето е във хижата която се намира точно до нея.Ако няма никой там на прозореца на хижата има оставен телефон на който да позваните тя живее в с.Две Могили което се намира на 4-5км и ще доиде да ви разведе.Пещерата работи и през зимата.За сажаление в момента го нямам тел. на жената и не мога да ви го дам,но ние ходим често в пещтерата и другата седмица ви дам и тилефона.

ip: 87.120.227.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 24 милисекунди, изпълнени 4 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.