Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

К. Стоичков. - нерегистриран - Мурговица07.11.05
Някой знае ли нещо повече за тази пропаст?
Това за видоизменени кучета са Чепекарски простотии. Селяните хвърлят там кучета те падат от 33 м върху 3 м висок конус от боклук и мърша и в повечето случаи оцеляват. Живеят известно време хранят се с по тежко ранените си себеподобни и умират. Преди години двама от членовете на нашия клуб помолени от полицията извадиха от там два оглозгани трупа на хора. Ставаше въпрос за криминално деяние. Нещо интересно ми разказа и един стар пещерняк от Враца който не е между живите вече. Той ми каза, че след 09.44 КОМУНЯГИТЕ също са хвърляли хора в пещерата, както и през окната но Проходна. Това може обаче да се докаже единствено ако се разръчка мършата на дъното. Аз лично обаче се съмнявам, че това някога ще стане. Просто никой не би се наел да го прави а и всички знаем, че същата ЛЕНИНСКА КРИМИНАЛНА ПАРТИЯ ни управлява и сега.

ip: 85.11.155.*

К. Стоичков. - нерегистриран - Ледника19.10.05
Гимнастика
Незнам за гимнастиката ама вземете най-накрая да си сложите каски, че ми писна да ви гледам такива. Другото, което бих помолил Хинко е да махнете снимките на които господата са без каски. Прокламирате свободен достъп но не взимате присърце факта, че всеки може да вземе пример от въпросната група и да реши, че каските в пещерите са излишни.

ip: 85.11.155.*

К. Стоичков. - нерегистриран - Ръжишката пещера06.10.05
"Ръжишката пещера"
Ами ако сме влезнали 7-8 метра точно в ляво, но в момента няма кой да копае защото в Темната новите части са над 3 км.??

ip: 85.11.155.*

К. Стоичков. - нерегистриран - Ръжишката пещера06.10.05
Кристали
Кристалите може да ги видите в страницата на клубът ни в рубриката за клуба има галериа. Ниско долу има още няколко прикачени галерии. Две от тях са посветени на Темната и новите и части открити от нас. Снимките са дело на Мартин Трантеев и Ники Орлов, там са снимали и Цветан Остромски и Огнян Стоянов. Тези части на пищирата са туднодостъпни и частично заляти с вода. Опасно и там да влизат неопитни хора. Сайта е www.helictit.org Може някой ден и в новите части на Режишката да се намерят подобни кристали само да се намири първо някой да ги открие.

ip: 85.11.155.*

К. Стоичков. - нерегистриран - Бански суходол 2123.08.05
БС
Няма проблеми, просто се ядосвам като се публикуват объркани данни. За номерата какво да ви кажа. Районните са уточнени, но федеративните са зле. Тук обаче не искам да корегирам на парче, просто поправям фрапиращите грешки и ще е хубаво да оцените трудът ми и да ги оправите и вие. Казвам само фрапиращите грешки. Ако бях зяпочнал от №1 до №73 нямяше да ми стигне и месец ако, че 20 обекта от тях са все още проектопещери. Така че просто ще поправя някои неща, които се набиват на очи а живи и здрави да се върнем ще поместим и всичко останало. Федеративните номера нямат нищо общо в момента с описанията.

ip: 85.11.155.*

БД №5. - нерегистриран - Баюви дупки 0523.08.05
К. Стоичков.
Там е работата, че е картирал и след излизането на книжката беше ядосан, че не ас го писали.

ip: 85.11.155.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 24 милисекунди, изпълнени 5 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.