Caves :: Пещерите в България :: Истории и коментари

Търсене:

ВХОД | Регистрация | Начало | Карта на България с пещерните райони | Галерия | Карти | Форум

Коментари, разкази, истории, допълнителна информация

Тео - нерегистриран - Чудните мостове10.09.07
Такса на Чудните мостове
09.09.2007 - неделя, пълно е с туристи на Чудните мостове. Продажбата на картички за вход върви с пълна сила. Продават се от едно момиче, което чинно си издава касови бележки (каквито и да са те). Всъщност някой едва ли осъществява някакъв контрол върху т. нар. концесионер!
НА ВНИМАНИЕТО НА г-н ХРИСТОВ!!!
Моля, ако наистина сте в състояние да направите сериозно журналистическо разследване, в резултат на което да последват съответните мерки, имам предвид държавата да предяви своите права и да санкционира нарушителите - НАПРАВЕТЕ ГО!!!
Жалко е, че вместо да се насладим на природата се налага да се караме и късаме нервите с разправии с безочливи концесионери (същите като тези на плажовете) :(
Поздрави

ip: 212.122.165.*

петя - нерегистриран - Ягодинска пещера23.04.07
ягодинската пе6тера
здравейте!аз май месец ще посещавам тази пещера .Искам да попитам там има ли път през който да се налага да се скача с въжета ?

ip: 212.122.165.*

Мими - нерегистриран - Съева дупка12.05.05
Посетих пещерата със семейството си миналото лято. Останахме силно впечатлени от гледката. Отново се убедих, че няма по-съвършен творец от природата. Влизала съм в малко пещери, но тази е най-живописната от всички, които съм виждала. Заслужава си човек да я посети.

ip: 212.122.165.*

Сайтът е в режим "Уики" и от тук нататък в него ще се напрупва информацията, която имате желание да споделите.

Време: 0.03 секунди, изпълнени 5 заявки.

Сайтът е достъпен на адрес caves.4at.info.